lördag 12 november 2011

Allt om mat Julspecial

I tordags fick denna lilla rackarn följa med mig hem,
jag som skulle köpa mindre tidningar i år,
drabbad av julmagasins missbruk i år igen.

Jag gillar allt om mat, tycker deras recept alltid är välskrivna,
så även i julspecialen men det blir lite svårt att komma på nya
inovativa recept varje år men på något sätt lyckas de alltid få med något nytt,
även om jag gillar de gamla hederliga precis som det är.
/The same procedure as last year James/

Årets nummer inehåller ett störra reportage om glöggmingel,
något för Tomtens Dotter kanske.

Kocken Paul Svensson lagar det stora julbordet och
Malin Landqvist står för baket medan Johan Kreij fixar
gottebordet.
Mathias Dahlgren lagar tre sillrätter.
Korvstoppningsrecept a´la grynkorv, isterband ochViltkorv hittar du
också i tidningen.

Vill du laga amerikansk jul hittar du Julkalas med krispig kalkon.
Årets julöl och glögg är också testat på allt om mats vis.

Detta var nästan hela tidningen för 59 bagisar.


GOD JUL


3 kommentarer:

  1. Vill du vara med i listan Sverige bästa bloggare? Läs mer och anmäl dig på http://julklapparonline.com/bloggar-om-jul

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset :-)
    Den står faktiskt på min köp-lista, men det får vänta ett par veckor...

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...